Nieuw bij Rowenta: De luchtbevochtiger ‘Aqua Perfect’ voor een gezonde en zuivere lucht in huis!

Met de komst van de winter en koudere temperaturen zijn heel wat onder ons geneigd om de verwarming omhoog te draaien en lekker binnen te blijven zitten. Het voelt knus en gezellig aan, maar niets is minder waar... Ook in huis kan een droge en vervuilde lucht heel wat ongemakken veroorzaken. Denk maar aan vermoeidheid, hoofdpijn, droge hoest, … Het helpt zeker en vast om iedere dag je huis 15 minuten grondig te verluchten. Maar in de winter volstaat dit dagelijks ritueel niet om de vochtigheidsgraad van je huis op peil te houden. De oplossing? Een luchtbevochtiger gebruiken. 

 

Aqua Perfect van Rowenta: ideale luchtvochtigheid voor optimaal comfort

Deze bijzonder stille, ultrasone bevochtiger (tot 40 dB (A)) is voorzien van een timer waarmee je het apparaat tot 12 uur kan programmeren en beschikt over drie verschillende stoomsnelheden. Het ingebouwde Auto Comfort systeem bepaalt automatisch de nodige vochtigheidsgraad afhankelijk van de kamertemperatuur (tot 53,6 m²).

De tank heeft een inhoud van 5,9 liter waarmee je 30 uren lang kan verstuiven en is uitgerust met een antibacteriële functie die tot 91% van de bacteriën in de watertank elimineert.

 

Niet nodig om hem in een hoekje te verstoppen. Met zijn elegante zwart en grijze look past hij perfect in iedere kamer. En dankzij de handige wieltjes zet je hem heel gemakkelijk overal waar je maar wil.

Verkrijgbaar in speciaalzaken tegen de aanbevolen verkoopprijs van €129,99. 

Contacteer ons