De Ultimate Protect ventilator van Rowenta: afkoeling ja, muggen nee!

De temperatuur buiten stijgt en je aarzelt om deuren en ramen open te zetten en zo vrij spel te geven aan de muggen? Dankzij de Protect Ultimate ventilator van Rowenta zeg je hallo tegen afkoeling en wuif je de muggen vaarwel! Voor de liefhebbers van elegantie en strak design bestaat er de Rowenta ventilator Eole Infinite, deze zorgt voor een extra grote luchtstroom. Twee ventilators die voor heerlijke afkoeling tijdens de zomerse hitte!

1. Heerlijk fris én geen last van vervelende muggen

Veel efficiënter dan het elektrische, insectenwerend middel in het stopcontact. De combinatie van de ventilator en de muggenvloeistof zegt vaarwel tegen de muggen in huis. Met de Ultimate Protect ventilator van Rowenta, kan je genieten van een aangenaam gevoel van frisheid, zonder de overlast van muggen! Installeer een vulling insectenwerend middel in de ventilator en kies voor één van de drie snelheden. Ultimate Protect is compatibel met de meeste navullingen anti-muggenmiddel die verkrijgbaar zijn op de markt. Het is écht niet nodig om de vulling iedere dag te vervangen: afhankelijk van het gebruik, is het mogelijk om deze gedurende een aantal weken elke nacht te gebruiken! Een ander voordeel: de telescopische voet is in de hoogte verstelbaar en kan dus aangepast worden aan al je behoeften! 

Aanbevolen verkoopprijs:  €89,99.

 

2. De Eole Infinite-torenventilator

Deze ventilator is voorzien van een draaitechnologie en dekt 180° wat een extra brede verspreiding van verse lucht in de kamer garandeert. De ventilator combineert elegantie en krachtige prestaties: met zijn 3 verschillende luchtsnelheden kan je de kamer perfect meer of minder afkoelen. Sober en verfijnd, zo past hij perfect in een modern interieur en dankzij zijn brede basis is de ventilator erg stabiel. De Eole Infinite ventilator is voorzien van een timer die na de gewenste instelling het apparaat automatisch laat stoppen (na 1 uur, 2 uur, 4 uur of 8 uur). Om geen onnodige energie te gebruiken stopt de ventilator automatisch na 12u. Door middel van het geïntegreerde handvat verplaats je het toestel gemakkelijk van de ene naar de andere kamer. Geen zin om op te staan? De ultra-handige afstandsbediening zorgt ervoor dat je het toestel ook vanop een afstand kan bedienen. De LED-display geeft de gewenste kamertemperatuur weer voor een maximaal comfort. Voor het reinigen, open je simpelweg het afneembare rooster aan de achterzijde. 

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €99,99.

Contacteer ons