De Silence haardroger van Rowenta: extreem stil en krachtig!

De Silence haardroger van Rowenta: een ultrastille en krachtige haardroger die enkel lucht blaast wanneer je hem vasthoudt dankzij de ingewerkte elektronische aan/uit sensor in de achterkant van de handgreep. Gedaan dus met het voortdurend aan- en uitzetten tijdens het drogen van het haar! 

De Silence haardroger is ook lief voor het haar: de Hydra Protect-technologie houdt de vochtbalans op peil, de exclusieve Cashmere Keratin-coating met arganolie en zijn ionengenerator zorgen voor glad en glanzend haar, terwijl de professionele AC-motor met een vermogen van 2300 W het haar snel doet drogen. De Turboboostfunctie geeft een krachtige luchtstoot voor sneller drogen en een makkelijkere styling van moeilijk haar. De ‘koude lucht’ knop tenslotte zorgt voor de fixatie van de styling en een langdurig resultaat.

De Silence haardroger wordt geleverd met een dun opzetstuk van 8 mm (voor een geconcentreerde luchtstroming) en een diffusor voor een beter natuurlijk volume (ideaal voor krulhaar). De haardroger bevat 3 verschillende temperaturen en 2 verschillende snelheden om de luchtstroom en temperatuur perfect aan te passen tijdens het drogen.

Aanbevolen verkoopprijs: €74,99.

Contacteer ons