De Premium Care stoomkrultang van Rowenta: De innovatie voor nóg mooiere krullen!

Het geheim van de gloednieuwe Premium Care krultang van Rowenta is de hydraboost-technologie: dankzij een zachte en constante stoomdiffusie doorheen 48 microgaatjes over de hele lengte van de platen, creëer je prachtig glanzende krullen. Zelfs bij lage temperaturen zorgt dit voor een perfect resultaat, terwijl maar liefst 98% van de natuurlijke hydratatie van het haar behouden blijft. 

Temperatuurschommelingen in de winter, vervuiling en het gebruik van stylingtoestellen voor een te lange periode bij te hoge temperaturen kunnen ervoor zorgen dat haren uitdrogen. Rowenta biedt de oplossing met hun assortiment Premium care stylingtoestellen die elk beschikken over een ‘respect’-functie. Bij de Premium Care stoomkrultang laat een handig lcd-scherm de keuze tussen 8 temperaturen (van 130°C tot 200°C) en met behulp van een geïntegreerde timer met pieper controleer je ook de krultijd (5, 8 of 10 seconden), zodat overhitting is uitgesloten.

Dankzij de cilinder van 25 mm zorgt deze stoomkrultang in stijlvol wit, kaneelroze en alumium voor een natuurlijk resultaat, en ook hier geldt: hoe korter de krultijd, hoe losser de krul. Verder zorgt de Exclusieve Cashmere Keratin-coating met arganolie voor extra glanzende krullen, garandeert het 360° draaibaar snoer ultiem gebruiksgemak en voorkomt de toetsenvergrendeling dat de temperatuur per ongeluk verspringt tijdens het krullen. Ook handig én duurzaam: Rowenta belooft een garantie van maar liefst 10 jaar. De toestellen zijn speciaal ontworpen zodat ze eenvoudig te herstellen zijn én betaalbare reserveonderdelen blijven 10 jaar lang beschikbaar bij 6500 servicecentra wereldwijd. 

Aanbevolen verkoopprijs: 59,99 €.

Verkrijgbaar bij speciaalzaken.

Contacteer ons