De Compact Power stofzuiger van Rowenta: klein maar wel ultrakrachtig!

In bepaalde woningen zoals studio’s, een studentenkot of kleine appartementen is het soms moeilijk om schoonmaakapparaten op te bergen. Kiezen voor een kleiner apparaat? Dat kan, maar vaak zijn deze toestellen minder doeltreffend.

Rowenta lanceert de Compact Power stofzuiger, ontworpen voor consumenten die nood hebben aan een klein maar krachtig apparaat. 

Dit nieuwe apparaat biedt 3A-prestaties, met de allerbeste resultaten voor schoonmaakprestaties op harde vloeren, stofuitstoot en energie-efficiëntie. Dankzij de Hygiëne+ zakken wordt 99,98% van het stof gefilterd en de uitgekiende filtratietechnologie zorgt ervoor dat de hoeveelheid ingesloten stof in de filter super laag is. Het is dus niet meer nodig om de filter te vervangen of te reinigen. De Hygiëne+ zak met zelfstuitende klep voorkomt stofwolken bij het vervangen van een volle zak en zorgt voor nog extra hygiëne en gebruiksgemak. De motor met laag wattage (750 W) vermindert tenslotte het energieverbruik tot 50% maar doet op vlak van stofverwijderingsvermogen niet onder voor de 2000 W modellen. Kortom: energiezuinig, krachtig én compact.

De Compact Power stofzuiger is verkrijgbaar bij gespecialiseerde elektrozaken voor de aanbevolen verkoopprijs van 99,99 €.

Contacteer ons